Kuurpakket Beginners Cutting – Dutch Pharma

Oorspronkelijke prijs was: € 250,00.Huidige prijs is: € 220,00.

Wat houdt het kuurpakket Beginners Cutting in?

Dit uitgebreide kuurpakket van Dutch Pharma biedt alles wat je nodig hebt voor een krachtige en effectieve anabolenkuur. Dit pakket bevat zorgvuldig geselecteerde producten die samen een optimale omgeving creëren voor spiergroei, vetverlies, en algehele prestatieverbetering. Het pakket bevat:

  • Testosteron Enanthaat 250 mg/ml (2 vials): Een langwerkende testosteronester die zorgt voor stabiele en langdurige verhoging van testosteronniveaus in het lichaam.
  • Masteron Enanthaat 200mg/ml (2 vials): Een krachtige anabole steroïde die helpt bij het opbouwen van droge spiermassa en het bevorderen van een hardere, meer gedefinieerde lichaamsbouw.
  • Anavar 10 mg (200 tabletten): Bekend om zijn milde maar effectieve anabole werking, perfect voor krachttoename en vetverlies zonder overmatige gewichtstoename.
  • Nolvadex 10 mg (100 tabletten): Essentieel voor het beheersen van oestrogeenniveaus en het minimaliseren van bijwerkingen zoals gynaecomastie.
  • HCG (Human Chorionic Gonadotropin): Een belangrijk hulpmiddel voor het stimuleren van natuurlijke testosteronproductie en het behoud van testiculaire functie tijdens en na de kuur.
Kuurpakket Beginners Cutting – Dutch Pharma